Kazanın ardından Mısır’a kaçan Eylem Tok ve fail oğlu Timur Cihantimur’un ilk hedeflerinin ABD’ye gitmek olduğu tespit edildi.

Türkiye’nin gündemine oturan cinayet gibi kaza sonrasında Mısır’a kaçan Eylem Tok ve fail oğlu Timur Cihantimur’un ilk hedeflerinin ABD’ye gitmek olduğu ama uçak bulamadıkları için Mısır’a kaçtıkları tespit edildi. Çünkü fail Timur Cihantimur ABD vatandaşı. 

Kazanın ardından Mısır’a kaçan Eylem Tok ve fail oğlu Timur Cihantimur’un ilk hedeflerinin ABD’ye gitmek olduğu tespit edildi.
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.03.2024

Yazar Eylem Tok ve ünlü isimlerin estetikçisi olarak tanınan Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğulları Timur Cihantimur, Porsche marka araçla aşırı hız yaparken Oğuz Murat Acı ve arkadaşlarının olduğu gruba çarptı.

Kazada Acı hayatını kaybederken, dört kişi de yaralandı. Ama işler bu noktadan sonra karıştı. Çünkü Timur Cihantimur yaralılara yardım etmek yerine annesi Eylem Tok tarafından olay yerinden kaçırıldı. Anne ve oğul, kazadan saatler sonra ise Mısır’a giden ilk uçağı binerek kaçtılar. Neden Mısır sorusunun yanıtı ise ortaya çıktı.

İLK UÇAĞA BİNMİŞLER
Anne ve oğulun kaza sonrası yurt dışına kaçmak için plan yaptığı, ilk hedeflerinin ABD olduğu ama o saatte ABD’ye uçak bulamadıkları için ilk bulabildikleri uçakla Mısır gittikleri tespit edildi. Cihantimur’un ABD’de doğduğu için o ülkenin vatandaşı olduğu ve bu nedenle annesi tarafından oraya kaçırılmak istendiği de belirlendi.

Yine İstanbul Havalimanı’nda ortaya çıkan görüntülerde de Cihantimur’un pasaport kontrolünden geçerken ABD pasaportunu kullandığı tespit edildi. Bu sabah haklarında savcılıkça yakalama kararı çıkartılan Eylem Tok ve oğlu Cihantimur’un Mısır’ın ardından ABD’ye kaçabilecekleri ihtimali de değerlendiriliyor.

patronlardunyasi.com

Kaynak:http://www.patronlardunyasi.com/haber/kazanin-ardindan-misir-a-kacan-eylem-tok-ve-fail-oglu-timur-cihantimur-un-ilk-hedeflerinin-abd-ye-gitmek-oldugu-tespit-edildi-/308243

REKLAM ALANI