
Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde yaşanan olay, bir kez daha aile içi şiddetin vahametini gözler önüne serdi. Dönüklü Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 36 yaşındaki Mevlüt K. ile 32 yaşındaki eşi Fatma K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.
İddiaya göre kısa sürede büyüyen tartışma, geri dönüşü olmayan bir trajediye dönüştü. Mevlüt K., yanında bulunan tabancayla eşine ateş ederek başından vurdu. Olayın ardından şüpheli hızla bölgeden kaçarken, silah seslerini duyan çevre sakinleri durumu hemen yetkililere bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede Fatma K.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kadının cenazesi otopsi işlemleri için morga kaldırılırken, jandarma ekipleri olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.
Olayın ardından kaçan şüpheli Mevlüt K.’nin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Yetkililer, soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü ve zanlının en kısa sürede yakalanması için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.