İrem Derici’den Manifest’e destek: Bebek gibi kızın psikolojisiyle oynuyorlar; tek tek dava açın, beni de 7’nci üyeniz yapın!

Manifest grubunun, üyesi Esin Bahat hakkında sosyal medyada yayılan aşağılayıcı içeriklerin tespit edilip kayıt altına alındığını, sorumlular hakkında hukuki ve cezai sürecin başlatıldığını duyurmasının ardından şarkıcı İrem Derici’den gruba destek mesajı geldi. Derici, Bahat hakkındaki linç kampanyasına karşı dava açmaları konusunda grubu desteklediğini söyleyerek, “Bebek gibi kızın psikolojisiyle oynamaya kimsenin hakkı yok” dedi, kendisini grubun 7’nci üyesi yapmalarını söyledi.
Manifest grubu, üyesi Bahat hakkında sosyal medyada yayılan aşağılayıcı içeriklerin tespit edilip kayıt altına alındığını, sorumlular hakkında hukuki ve cezai sürecin başlatıldığını duyurdu. Açıklamada, Esin hakkında sistematik şekilde yayılan aşağılayıcı içeriklerin resmi olarak dijital delil niteliğinde tespit edilip kayıt altına alındığı belirtildi.
Manifest grubundan üyeleri Esin Bahat’a yönelik devam eden linç kampanyasına tepki
Ünlü isimlere yönelik düzenlenen “uyuşturucu operasyonu” ve sonrasında Ahmet Hakan ile yaşadığı polemiklerle gündemden düşmeyen Derici, Manifest grup üyesi Bahat hakkındaki paylaşımlar nedeniyle grubun hukuki ve cezai süreç başlattığını açıklamasının ardından konuya ilişkin olarak paylaşımda bulundu.
“Beni 7’nci üyeniz yapın, sizin de yerinize herkesin ağzına…”
Grubun açıklamasının yer verildiği haberi alıntılayan Derici, “Üşenmeden tek tek dava açarlar umarım. Bebek gibi kızın psikolojisiyle oynamaya kimsenin hakkı yok. Kız beni 7. üyeniz yapın, sizin yerinize de herkesin ağzına s*çayım” diye yazdı.
İrem Derici: Ben tanıyabileceğiniz en zeki kadınlardan biriyim, uyuşturucu için kariyerimi riske atacak kadar aptal mıyım sizce!
Kaynak:https://t24.com.tr/haber/irem-derici-den-manifest-e-destek-bebek-gibi-kizin-psikolojisiyle-oynuyorlar-tek-tek-dava-acin-beni-de-7-nci-uyeniz-yapin,1270021