Anasayfada tüm bileşenlerin arasına bu şekilde mobil destekli reklamlar ekleyebilirsiniz.
Almanya'da yatırımcı güveni, ABD Merkez Bankası (Fed) ve Avrupa Merkez Bankasının (ECB) yakında faizi düşürmesini bekleyenlerin artmasıyla şubat ayında beklentilerin üzerinde yükseldi.
Sabit fiyatlarla perakende satış hacmi, Aralık 2023'te yıllık bazda yüzde 11,4 artış kaydetti.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aralık 2023'teki işsizlik oranının Orta Vadeli Program'da öngörülen rakamın altında kalacağının kesinleştiğini ifade etti.
Son dönemde Türkiye'nin yurt dışı borçlanma ihalelerine yönelik artan ilgi; borçlanma faizlerinin düşmesi ve vadelerinin uzamasını sağlayarak uluslararası piyasaların Türk ekonomisine ve uygulanan ekonomi politikalarına duyduğu güveni ortaya koyarken yatırımcı ilgisini de yeniden oluşturdu.
Küresel piyasalar, ABD'de enflasyon başta olmak üzere yoğun makroekonomik veri takviminin takip edileceği haftaya temkinli başladı.
Türkiye'de sanayi üretim endeksi aralıkta aylık bazda yüzde 2,4 artarken 2023 yılında yüzde 1,6 yükseldi.
Sivas'ta aday tanıtım toplantısında konuşan BBP lideri Mustafa Destici, yurttaş ve emeklinin problemleri, çiftçi ve esnafın da beklentileri olduğunu ifade ederek hükümete "Emekli maaşı, asgari ücret seviyesine çıkarılsın" çağrısında bulundu.
CHP Parti Meclisi, Antalya’da mevcut başkan Muhittin Böcek’i, Muğla’da Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı aday gösterdi. Ataşehir’de Onursal Adıgüzel’in adaylığına tepki gösteren mevcut belediye başkanı Battal İlgezdi partisinden istifa etti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim desteği için ilk mitingini Mersin'de düzenledi. Bahçeli konuşmasında Mersinlilerden şehri AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "hediye" etmeleri çağrısında bulundu.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer'deki Santa Maria İtalyan Kilisesi'ndeki silahlı saldırıyla ilgili cemaate başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Erdoğan, Santa Maria İtalyan Kilisesi Rahibi Anton Bulai ve ve Polonya'nın İstanbul Başkonsolosu Witold Lesniak ile yaptığı görüşmede, faillerin 24 saat içinde yakalanacağını belirtti.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer'deki Santa Maria İtalyan Kilisesi'ndeki silahlı saldırıyla ilgili cemaate başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Erdoğan, Santa Maria İtalyan Kilisesi Rahibi Anton Bulai ile yaptığı görüşmede, faillerin 24 saat içinde yakalanacağını belirtti.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Eskişehir ilçe adaylarını açıkladı.
Son dakika haberi... İstanbul Sarıyer’de Santa Maria kilisesinde meydanında gelen saldırıya ilişkin tüm görsel ve işitsel haber sitelerine yayın yasağı geldi.
CHP'li Şişli Belediye Başkan Adayı Emrah Şahan, İlçe Başkanlığı önünde basın açıklaması düzenledi. "Odağımızda insan olacak” diyen Şahan, "Kentsel dönüşüm deyince aklına beton, metrekare, para gelenlerden değiliz. CHP’liler baktığında yurttaşın hakkını görür" ifadelerini kullandı.
Oynadıkları dizilerle sadece Türkiye'de değil, dünya çapında da üne kavuşan oyuncuların ne kadar kazandığı açıklandı. Lüks hayatlarıyla dikkatleri çeken isimleri açıklayan Celebsrevealed.com, Türk oyuncuların servetini açıkladı. İşte ...
Süperlig
Lig Seçin
Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1 Hollanda Eredivisie
Süperlig
TAKIM OY AV PU
1 Galatasaray 30 +48 81
2 Fenerbahçe 30 +54 79
3 Trabzonspor 30 +11 49
4 Beşiktaş 30 +4 46
5 Kasımpaşa 30 -2 43
6 Başakşehir 30 +3 42
18 Karagümrük 30 -4 30
19 Pendikspor 30 -27 29
20 İstanbulspor 30 -33 13
Detaylı Puan Durumu →