Anasayfada tüm bileşenlerin arasına bu şekilde mobil destekli reklamlar ekleyebilirsiniz.
Sanayi üretim endeksi, ocakta aylık bazda değişmedi, yıllık bazda yüzde 1,1 artış gösterdi.
Türkiye'nin cari işlemler hesabı ocakta 2 milyar 556 milyon dolar açık verirken, altın ve enerji hariç cari işlemler hesabında 3 milyar 595 milyon dolarlık fazla oluştu.
TÜİK verilerine göre, sanayi, inşaat, ticaret ve hizmet sektörleri toplamında ciro endeksi yıllık bazda yüzde 63,5 arttı.
Mevduat faizleri Nisan 2022’den beri en yüksek seviyesinde.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelecek hafta 4 devlet tahvili ihalesi gerçekleştirecek.
Şubatta aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu. Reel getiri oranları verilerine göre mevduat faizi TÜFE ile indirgendiğinde Şubat ayında yatırımcısına yüzde 1,76 kaybettirdi.
TİP Genel Başkanı Erkan Baş, bir televizyon programında kendisine Zafer Partisi'nin anketlerde yükseldiği ilişkin sorulan soruya, “Bir saman alevi parlaması olarak görüyorum. Sorumsuz bir politika anlayışı” değerlendirmesini yaptı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Baş'a yanıt vererek, “Kendisini solcu zanneden TİP’i TİP Genel Başkanı” ifadelerini kullandı.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), CHP'nin seçim pusulası kurasında şaibe olduğuna ilişkin itirazını reddetti. Buna göre AKP pusulada ilk sırada yer alacak.
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, resmen CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. CHP'de günlerdir süren 'İzmir' tartışmalarının ardından Tunç Soyer'den ilk açıklama geldi. Soyer, "Yeni bir dönem için aday gösterilmeyeceğimin, MYK toplantısından 5 dakika önce tarafıma tebliğ edilmiş olmasını en hafif deyimle siyasi nezaketsizlik olarak değerlendiriyorum" dedi.
Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay hakkında, Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin verdiği kararın Meclis'te okunması bekleniyor. Kararın okunmasıyla Atalay'ın, milletvekilliği düşürülmüş olacak. Meclis'te Bekir Bozdağ'ın konuştuğu sırada tansiyon yükseldi. Genel Kurul'da kapalı oturuma geçildi.
Halk üzerinde taşıdığı yükün nedenini bilmek zorunda. Vatandaş yoksullukla mücadele ederken devletin yaptığı absürt harcamalar katlanılamaz noktaya geldi.
CHP lideri Özgür Özel, partisinin İzmir adaylarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Listenin tamamını bizzat çalıştım, 15 gündür özellikle bu konuya çalıştım. Bana 6 arkadaşım yardım etti. Pek çok dengeyi gözettik; kadın, yaş, liyakat gibi..." ifadelerini kullandı.
DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Başak Demirtaş'ın, İBB adaylığına dair açıklamalarına ilişkin konuştu. Temelli, "Sayın Başak Demirtaş'ın adaylık için başvurması, bizi sevindirici bir şey. Biz, bu havuza herkesin başvurmasını istiyoruz, ama tabii ki değerlendirmeyi komisyonlarımız ve MYK'mız yapacaktır" açıklamasını yaptı.
Yerel seçimler öncesinde CHP birçok il ve ilçede adaylarını açıkladı. İstanbul Kadıköy'de henüz adayını açıklamayan CHP'de Tülin Hadi ismi ön plana çıktı. Peki, Tülin Hadi kimdir? Tülin Hadi kaç yaşında, nereli?
TİP Genel Başkanı Erkan Baş, bir televizyon programında kendisine Zafer Partisi'nin anketlerde yükseldiği ilişkin sorulan soruya, “Bir saman alevi parlaması olarak görüyorum. Sorumsuz bir politika anlayışı” değerlendirmesini yaptı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Baş'a yanıt vererek, “Kendisini solcu zanneden TİP’i TİP Genel Başkanı” ifadelerini kullandı.
Oynadıkları dizilerle sadece Türkiye'de değil, dünya çapında da üne kavuşan oyuncuların ne kadar kazandığı açıklandı. Lüks hayatlarıyla dikkatleri çeken isimleri açıklayan Celebsrevealed.com, Türk oyuncuların servetini açıkladı. İşte ...
Süperlig
Lig Seçin
Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1 Hollanda Eredivisie
Süperlig
TAKIM OY AV PU
1 Galatasaray 32 +53 87
2 Fenerbahçe 32 +57 85
3 Trabzonspor 32 +12 52
4 Beşiktaş 33 +6 51
5 Ç. Rizespor 32 -4 48
6 Başakşehir 32 +4 46
18 Gaziantep FK 32 -15 31
19 Pendikspor 32 -28 30
20 İstanbulspor 33 -35 16
Detaylı Puan Durumu →