Anasayfada tüm bileşenlerin arasına bu şekilde mobil destekli reklamlar ekleyebilirsiniz.
Mevduat faizleri Nisan 2022’den beri en yüksek seviyesinde.
Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelecek hafta 4 devlet tahvili ihalesi gerçekleştirecek.
Şubatta aylık en yüksek reel getiri BIST 100 endeksinde oldu. Reel getiri oranları verilerine göre mevduat faizi TÜFE ile indirgendiğinde Şubat ayında yatırımcısına yüzde 1,76 kaybettirdi.
Yurt dışında yerleşik kişiler, geçen hafta 75,4 milyon dolarlık hisse senedi sattı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB) toplam rezervleri, 1 Mart haftasında bir önceki haftaya göre 831 milyon dolar azalışla 130 milyar 919 milyon dolara geriledi.
İngiltere merkezli çok uluslu yatırım bankası HSBC'den gelen analizde Dolar/TL tahmini yukarı yönlü revize edildi.
AKP Grup Başkan Vekili Leyla Şahin Usta, Can Atalay’ın milletvekilliğinin düşürüleceğini söyledi. Bu gelişmenin ardından yurttaşlar, milletvekilliğinin neden ve nasıl düştüğünü araştırmaya başladı. Peki, Milletvekilliği neden ve nasıl düşer?
Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.
Malatya'nın Hekimhan İlçe Belediye Başkanı Turan Karadağ, CHP yönetimine tepki göstererek parti üyeliğinden istifa etti.
Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.
TİP Genel Başkanı Erkan Baş, bir televizyon programında kendisine Zafer Partisi'nin anketlerde yükseldiği ilişkin sorulan soruya, “Bir saman alevi parlaması olarak görüyorum. Sorumsuz bir politika anlayışı” değerlendirmesini yaptı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Baş'a yanıt vererek, “Kendisini solcu zanneden TİP’i TİP Genel Başkanı” ifadelerini kullandı.
Kadınlara evlilik öncesi soyadlarını kullanma hakkının verilmesiyle ilgili yasal süre dolmasına rağmen Meclis'te gerekli düzenleme yapılmadı. Bunun üzerine kaymakamlığa başvuran EŞİK gönüllüsü Süheyla Doğan da tüm kadınları soyadı hakkına sahip çıkmaya çağırdı.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmir belediye başkan adaylarının belirlenmesi beklenen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. İzmir ve ilçelerinde adaylar belli oldu. CHP İzmir Torbalı Belediye Başkanı adayı Övünç Demir seçildi. Peki, CHP İzmir Torbalı Belediye Başkanı adayı Övünç Demir kimdir? Övünç Demir kaç yaşında, nereli?
Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, resmen CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. CHP'de günlerdir süren 'İzmir' tartışmalarının ardından Tunç Soyer'den ilk açıklama geldi. Soyer, "Yeni bir dönem için aday gösterilmeyeceğimin, MYK toplantısından 5 dakika önce tarafıma tebliğ edilmiş olmasını en hafif deyimle siyasi nezaketsizlik olarak değerlendiriyorum" dedi.
Oynadıkları dizilerle sadece Türkiye'de değil, dünya çapında da üne kavuşan oyuncuların ne kadar kazandığı açıklandı. Lüks hayatlarıyla dikkatleri çeken isimleri açıklayan Celebsrevealed.com, Türk oyuncuların servetini açıkladı. İşte ...
Süperlig
Lig Seçin
Süper Lig Birinci Lig İngiltere Premier Ligi İspanya La Liga Almanya Bundesliga İtalya Serie A Fransa Lig 1 Hollanda Eredivisie
Süperlig
TAKIM OY AV PU
1 Galatasaray 32 +53 87
2 Fenerbahçe 32 +57 85
3 Trabzonspor 32 +12 52
4 Beşiktaş 32 +4 48
5 Ç. Rizespor 32 -4 48
6 Başakşehir 32 +4 46
18 Karagümrük 32 -6 30
19 Pendikspor 32 -28 30
20 İstanbulspor 32 -34 16
Detaylı Puan Durumu →