‘Kim milyoner olmak ister’e damga vurmuştu… Menekşe Teyze: Beni küçümsediler

Geçen haziran ayında ‘Kim milyoner olmak ister’e katılan Menekşe Koyuncu anlattıklarıyla izleyenleri kendisine hayran bırakmıştı. Koyuncu “Yarışmacılar beni köylü kıyafetiyle görünce ‘Bu yaşlı kadının ne işi var bu yarışmada , gençler, üniversiteliler dururken’ diyerek küçümsedi ama ben onlardan iyi yarıştım” dedi.

‘Kim milyoner olmak ister’e damga vurmuştu… Menekşe Teyze: Beni küçümsediler
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.08.2024

Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesine bağlı Musahacılı Mahallesi’nde yaşayan Menekşe Koyuncu ‘Kim milyoner olmak ister’ adlı yarışmada gösterdiği performans ile 30 bin TL para ödülünün sahibi olmuştu.
 
Yarışmada sempatik tavırlar sergileyen Koyuncu, sosyal medyada da gündem olmuştu.

Menekşe Koyuncu “Bağlık ve bahçelik bir yerde yaşıyorum. Tarlada eşime ve kardeşime yardımcı oluyorum. Solucan gübresi üreticisiyim aynı zamanda. Devletimizin vermiş olduğu destek kapsamında eğitime katıldım. 500 kişilik sınav yapıldı, 10 kişi birinci seçildi, bizi Viyana’ya eğitime götürdüler. Eğitimden dönünce de bana solucan gübresi verdiler. Herkes bunu yapabilir” ifadelerini kullanmıştı.

“ONLARDAN İYİ YARIŞTIM”

Lise mezunu Menekşe Koyuncu, “Yeğenlerim ve  çocuğum ‘Seni yarışmaya gönderelim’ dedi. Ve gönderdiler. Ben de bu yarışmaya gittim Daha önce ‘Kadın Çiftçiler Vermikompost Üretiyor’ projesi kapsamında 500 kişi içinden birinci oldum ve Avusturya’ya eğitime gittim. Bir hafta eğitim gördüm. Yarışmacılar beni böyle köylü kıyafetiyle yaşlı halimle görünce ‘Bu yaşlı kadının ne işi var bu yarışmada gençler, üniversiteliler dururken’ dedi ama benim kulağım duydu. Beni küçümsediler. Ben de yarıştım. Onlardan da iyi yarıştım. Seyirci benim doğal halimi beğendi, yarışmamı da beğendi” dedi.

Şimdi Yeşilhisar ilçesinde ayçiçeği hasadına başlayan Koyuncu, “Çekirdek üreticisiyim. 30 dönüm çekirdek ektik. 9 ton hasat yaptık. Çekirdeğin kilogramını 40 TL’den sattık. Bu çekirdeğin özelliği, havası, suyu, her şeyi, Erciyes Dağı’nın püskürttüğü lavlardan kaynaklı verimli topraklarda yetişiyor olması” diye konuştu.

Kaynak:https://www.sozcu.com.tr/kim-milyoner-olmak-ister-e-damga-vurmustu-menekse-teyze-beni-kucumsediler-p78895

REKLAM ALANI