Büyük aşkın ‘cicim ayları’ çok kısa sürdü… Onunla aynı çatı altında yaşarken hayatı tehlikedeydi!

Geçtiğimiz mayıs ayından bu yana herkes yıllar sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez ile Ben Affleck’in evliliğinin geleceğini konuşuyor… Her iki taraf da bu kadar ünlü olup üstelik 17 yıl sonra muradına erince bu durum da gayet normal kuşkusuz.

Büyük aşkın ‘cicim ayları’ çok kısa sürdü… Onunla aynı çatı altında yaşarken hayatı tehlikedeydi!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.08.2024

2000’lerin ilk yarısında nişanlanan ama sonra yollarını ayıran Lopez ile Affleck, ya da magazin basınının onlara taktığı isimle Bennifer, 2022 yılında bu kez muradına erdi…

Önce sürpriz bir nikah ardından da gösterişli bir düğünle evlendiler. Eski evliliklerinden dünyaya gelen toplamda 5 çocukla da geniş bir aile oldular.
?

‘CİCİM ZAMANLARI’ UZUN SÜRMEDİ
Ama Lopez ile Affleck’in ‘cicim zamanları’ iki yıl bile sürmedi.

Bu yılın mayıs ayında ilk belirtiler ortaya çıktı. Jennifer Lopez, MET Gala gecesine yalnız katıldı. Zaten ondan sonra da uzun bir süre kocası Ben Affleck ile yan yana görüntülenmedi.

Tabii ki aralarında bir sorun olduğu gerçeği uzun süre gizli kalamazdı. JLo ile Affleck bir anda ayrılık söylentileriyle gündemin ilk sırasına yerleşti.

Bir dönem gittikleri her yerde aşk ve mutluluk tablosu çizen çift, şimdi ayrı hayatlar kurmaya çalışıyor. Bu konuda ilk adımı da Affleck attı ve kendine bir bekâr evi satın aldı. Bu arada Lopez de iki çocuğuyla birlikte yaşamak için yeni bir ev arayışında.

Geçtiğimiz haftalarda çiftin boşanma için gerekli belgeleri hazırladığı fakat davanın henüz açılmadığı iddiası yansıdı basına.

Durum böyle… Görünüşe göre Jennifer Lopez ile Ben Affleck’in evliliğinin kurtulma şansı yok.

NEDEN AYRILIK AŞAMASINA GELDİKLERİ MERAK KONUSU 
Tabii bir yandan da ünlü çifti boşanmaya götüren nedenler masaya yatırılıyor. İşte bunlardan biri de son birkaç gündür ön plana çıkmış durumda.

Bu konudaki iddiaya göre Ben Affleck, Jennifer Lopez ile evli kaldığı sürece hayatının tehlikede olduğuna inanıyor. Bu yüzden de onun görüşüne göre boşanmak en iyi çözüm.

Gelin bu konudaki iddialara bir bakalım…

Önce biraz geriye gidelim…

Ben Affleck’in bazı kötü alışkanlıkları olduğu uzun süredir bilinen bir gerçek. Tütün ürünü tüketmeyi bırakamadığı gibi alkol bağımlılığı nedeniyle de zor zamanlardan geçti.

‘AYIK KALMAYI’ ZOR BAŞARDI 
Özellikle de eski eşi Jennifer Garner’dan boşandıktan sonra bu konuda epey mücadele etti. Sonunda da “ayık kalmayı” başardı.

Son günlerde ortada dolaşan iddialara göre Ben Affleck, Jennifer Lopez ile evli kalmayı sürdürürse bu durumun değişeceğinden ve yine alkol batağına saplanacağından korkuyor.

Söylenenlere bakılırsa Jennifer Lopez’in galadan galaya, kırmızı halıdan kırmızı halıya ve partiden partiye sürdürdüğü hayat tarzı, Affleck’in de eski alışkanlıklarıyla arasına ördüğü duvar açısından bir risk oluşturuyor.

Özetle Affleck bu hayatın içinde bıraktığı şişeleri ve kadehleri tekrar eline alabilir.

Ben Affleck’e yakın kaynaklara bakılırsa Lopez ile evlilik, ünlü oyuncu için son derece bunaltıcıydı… Jennifer’ın sahip olduğu gösterişli yaşam tarzının baştan çıkarıcı yanını Affleck, kendi hayatı için tehlike olarak görüyor.

Yıllar boyu bağımlılıkla mücadele eden Ben Affleck, Lopez’in yanında bulunduğu ortamların kendisini yine eski günlerine götürmesinden korkuyor. Bir kez daha hayatının en büyük kabusunun içinde bulmak istemiyor kendini.


‘O KADAR BUNALDIM Kİ ALKOLE SIĞINDIM’

Aslına bakılırsa Ben Affleck belki de evliliğe yakın bir insan değil… Çünkü eski eşi Jennifer Garner’dan boşandıktan sonra da bazı açıklamalar yapmış hatta bu yüzden “kadın düşmanı” olmakla eleştirilmişti.

Affleck üç çocuğunun annesi, eski eşi Garner ile evliliği hakkında ” “Onunla evliliğimde kendimi tuzağa düşürülmüş, kapana kısılmış hissediyordum. Neredeyse birbirimizin boğazına sarılacaktık. Onunla birlikte olsaydım hala alkole sığınıyor olurdum…” diye konuşmuştu.

Daha Jennfer Lopez ile yeniden flört etmeye başladığı ilk dönemde katıldığı bir programda 10 yıllık eski evliliği hakkında şunları anlatmıştı Affleck: “Sürekli olarak ‘Ayrılamam, çünkü çocuklarım var. Ama mutlu değilim, ne yapmalıyım?’ diye soruyordum. Yaptığım şey bir şişe alkollü içki tüketmek ve sonunda kanepede uyuyakalmaktı.”

Yakın çevresinin anlattığına göre Ben Affleck, Jennifer Lopez ile evliliğinde de kendini bunalmış hissediyor ve bir kez daha kötü alışkanlıkların kollarına düşmek istemiyor.

KENDİNE BEKÂR EVİ SATIN ALDI
Bu arada Ben Affleck, geçtiğimiz haftalarda kendine bir de bekâr evi satın aldı. Üstelik bunu Lopez’in eski eşi Marc Anthony’den dünyaya gelen ikizleri ve ailesinin geri kalanıyla bir araya geldiği bir dizi doğum günü kutlaması sırasında yaptı. 

Bu arada hemen belirtelim ki Ben Affleck gibi bir Hollywood ünlüsünün satın aldığı “bekâr evi” öyle sıradan insanlarınkine de çok benzemiyor. 

 

Kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/buyuk-askin-sonu-kotu-oldu-onunla-evlilik-omrunu-yiyordu-bekar-evinde-yeni-hayat-42505106

REKLAM ALANI