8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde Cem ve Ümit Boyner’den ‘kadına şiddete seyirci kalmıyoruz’ mesajı

Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner ve eşi iş insanı Ümit Boyner, Türkiye’de ve dünyada giderek artan kadınlara ve kız çocuklarına yönelik şiddete ‘sessiz kalmıyoruz’ mesajı paylaştılar.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde Cem ve Ümit Boyner’den ‘kadına şiddete seyirci kalmıyoruz’ mesajı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.03.2024

8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde Boyner Grup, Türkiye’de kadınlara ve kız çocuklarına yönelik şiddete karşı mesajlar içeren kısa filmler yayımladı.

Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner ve eşi iş insanı Ümit Boyner de aynı mesajları sosyal medya hesaplarından paylaşarak ‘Kadına şiddete seyirci kalmıyoruz’ dediler.

ADALETTEN VAZGEÇMİYORUZ

Boyner çifti yayımladıkları mesajda da şu bilgileri paylaştı;

“2002-2017 yılları arasında TÜİK’in derlediği verilere göre ayda 3.705, haftada 855, günde 121 ve saatte 5 kız çocuğu evlendirilmiş.

Kadına Şiddete Seyirci Kalmıyoruz. Kadına şiddet televizyon ekranlarına yansıyanların ötesinde her gün, her saat yaşanan en acı gerçeğimiz. Kadına şiddeti görmezden gelmiyoruz, adalet için vazgeçmiyoruz.”

patronlardunyasi.com

Kaynak:http://www.patronlardunyasi.com/haber/8-mart-dunya-kadinlar-gunu-oncesinde-cem-ve-umit-boyner-den-kadina-siddete-seyirci-kalmiyoruz-mesaji/308245

REKLAM ALANI