SGK Uzmanı Emeklileri Uyardı! Banka Promosyonu Sözleşmesine İmza Atarken Bunlara Dikkat

Emeklilerin banka ile yapılan anlaşmaya resmiyet kazandıran, promosyon sözleşmesi imzalamadan önce muhakkak kontrol etmesi ve tüm şartları kontrol etmesi önem arz etmektedir. Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır’da, emeklilerin banka seçimi ve promosyon …

SGK Uzmanı Emeklileri Uyardı! Banka Promosyonu Sözleşmesine İmza Atarken Bunlara Dikkat
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.02.2024

Emeklilerin banka ile yapılan anlaşmaya resmiyet kazandıran, promosyon sözleşmesi imzalamadan önce muhakkak kontrol etmesi ve tüm şartları kontrol etmesi önem arz etmektedir. Sosyal Güvenlik Uzmanı Mert Nayır’da, emeklilerin banka seçimi ve promosyon sözleşmesi imzalanarak dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

  • Kredi ve Kredi Kartı Borcu: Kredi veya kredi kartı borcunuz varsa, bankayı değiştirmeden önce bu borcunuzun “emekli maaşını buradan almak” şartı ile alınmış olup olmadığını kontrol edin.
  • Sözleşme Feshi: Sözleşme bitiminden önce daha yüksek promosyon sunan bir bankaya geçmek isterseniz, sözleşmenin fesih şartlarını ve olası cezai şartları öğrenin.
  • Sözleşme Şartları: Promosyon tutarı, taahhüt süresi, otomatik ödeme talimatı gibi sözleşmenin tüm şartlarını dikkatlice okuyun ve anlayın.

PROMOSYON TUTARI BEKLENİLDİĞİ KADAR YÜKSELMEDİ

Milyonlarca emekli, bankalardan gelecek promosyon açıklamasını heyecanla beklerken, beklenen oranlar promosyonlara yansıtılmadı.

Bu süreçte, devlet bankaları emekli vatandaşlara 5.000 TL’ye kadar promosyon ödemesi yaparken, özel bankalar 7 bin 500 TL’den başlayan 10 bin TL hoş geldin promosyon yapmaktadır.

Kaynak:https://halktv.com.tr/ekonomi/sgk-uzmani-emeklileri-uyardi-banka-promosyonu-sozlesmesine-imza-atarken-bunlara-810329h

REKLAM ALANI