“Emeklilere Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak?”

Bu paketle birlikte, emekli bayram ikramiyeleri 3 bin liraya çıkarılacak. Ramazan ve Kurban Bayramları için toplamda 6 bin lira ikramiye verilecek. Ancak, bu ödemelerin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. CNN TÜRK Muhabiri Duygu Ayaz …

“Emeklilere Bayram İkramiyeleri Ne Zaman Yatacak?”
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.02.2024

Bu paketle birlikte, emekli bayram ikramiyeleri 3 bin liraya çıkarılacak. Ramazan ve Kurban Bayramları için toplamda 6 bin lira ikramiye verilecek. Ancak, bu ödemelerin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak ediliyor.

CNN TÜRK Muhabiri Duygu Ayaz Bayram, konuyla ilgili şu bilgileri paylaştı:

“Genel Kurul görüşmeleri saat 15’te başladı, ancak henüz yasa görüşmelerine geçilmedi. Bugün görüşmeler başlayacak ve yarın da tamamlanması bekleniyor. 8’inci yargı paketinin içinde önemli düzenlemeler bulunuyor. Bu düzenlemeler arasında emekli ikramiyelerini 3 bin liraya çıkaran düzenleme de bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta komisyonda görüşmeler tamamlandı, bugün itibariyle de Genel Kurul’da başlayacak. Kanun teklifi Genel Kurul’da kabul edildikten sonra, emekliler Ramazan Bayramı ikramiyelerini 1-9 Nisan tarihleri arasında, Kurban Bayramı için de 10-15 Haziran haftasında hesaplarına yatırılacak.

Düzenleme Genel Kurul’da başladıktan sonra Resmi Gazete’de yayınlandıktan sonra, emekliler iki bayram için toplamda 6 bin lira ikramiye alacaklar.”

Kaynak:https://halktv.com.tr/ekonomi/emeklilere-bayram-ikramiyeleri-ne-zaman-yatacak-810334h

REKLAM ALANI