Alpet’i satın alan Zeren Group’un patronundan ‘duygusal’ paylaşım

Alpet, Atak Madeni Yağlar ve Ecogaz’ı satın alarak büyümesini sürdüren Zeren Group Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yiğit Zeren yaptığı paylaşımla duygulandırdı.

Alpet’i satın alan Zeren Group’un patronundan ‘duygusal’ paylaşım
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.02.2024

Altınbaş Holding’in sahip olduğu Alpet, Atak Madeni Yağlar ve Ecogaz’ı satın alarak enerji alanında büyüyen Zeren Group Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yiğit Zeren, sosyal medyasından duygusal bir paylaşım yaptı. Zeren, kendi geçmişinden bahsettiği paylaşımda hayallerini teker teker yerine getirmeye başladığını anlattı. İşte o paylaşım;

Ben Mersin‘de büyüdüm. Annem ile babamın sahip olduğu itibar sayesinde çocukken, cebimde para olmadan markete gider, alışveriş yapardım. Güvenilir olmanın büyük bir değer olduğunu o yaşımda anladım.
17 yaşında lisedeyken, arkadaşlarım gezmeye, yazlığa giderken ben babamla çalışır bütün toplantılarına katılır, bana ne iş verilirse yapardım. O dönemde, kurumun profesyonellerinden işi, babamdan ise şirket değerlerini, kültürünü oluşturmayı öğrendim. Mersin limanındaki gemileri görüp, uluslararası ticaret operasyonunun büyüklüğünü izlemek beni çok motive ederdi. Düşünüyorum da, o gün hayalini kurduklarımı gerçekleştirdikçe, başarmaya olan tutkum her geçen gün daha da artmakta.

Bildiğiniz gibi, pandemi enerji açığının çok somut yaşandığı bir dönemdi ve dünya düzeninin hepimiz için değiştiği bir fırsatı da beraberinde getirdi. Uluslararası ticaret ve enerjide başlatmış olduğumuz büyüme adımları bizim dinamik kararlar almamızı sağladı.

DAHA GİDECEK ÇOK YOLUMUZ VAR

İş hayatına, çok erken başlamanın avantajıyla, o zaman kurduğum hayalleri ekibimle birlikte teker teker yerine getirmeye başladık. Ama daha gidecek çok yolumuz, ulaşılacak çok hayalimiz ve yeni hedeflerimiz var.
Bu hayallerimizden ilkini dün gerçekleştirdik. Altınbaş Holding’in sahip olduğu 2001 yılında faaliyete başlayan akaryakıt dağıtım sektörünün en önemli enerji şirketleri Alpet, Atak Madeni Yağlar ve Ecogaz’ı büyük bir sevinçle Zeren Group’a dahil ettik. Zeren Group Yatırım Holding olarak, Türkiye’de büyüyen markalarla ülkemizde ve dünya çapında yatırımlar yapmaya ve Zeren Group ailesini büyütmeye devam edeceğiz. Uluslararası ticaret yapan bir şirket olarak, gelirimizi yeni yatırımlarla ülkemize döndürüp, büyümeye ve büyütmeye devam edeceğiz.”

patronlardunyasi.com

İLGİLİ HABER

Kaynak:http://www.patronlardunyasi.com/haber/alpet-i-satin-alan-zeren-group-un-patronundan-duygusal-paylasim/307615

REKLAM ALANI