Arda Güler’den Real Madrid ile ilk maç paylaşımı!

Real Madrid ile ilk maçına çıkan Arda Güler paylaşım yaptı. İşte Kral Kupası’nda Real Madrid’in Arandina’yı 3-1 yendiği maçta Arda Güler’in istatistikleri.

Arda Güler’den Real Madrid ile ilk maç paylaşımı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.01.2024

İspanya Kral Kupası Son 32 Turu’nda Real Madrid, Arandina ile deplasmanda karşılaştı. Genç yıldız Arda Güler, Real Madrid ile ilk maçına Arandina karşısında çıktı. Uzun bir sakatlık döneminin ardından ilk 11’de başlayan Arda, 59 dakika sahada kaldı.

ARDA GÜLER’DEN İLK MAÇ PAYLAŞIMI

Sakatlık döneminin ardından yeni takımı Real Madrid ile ilk maçına çıkan ve iyi bir oyun ortaya koyan Arda Güler, kişisel sosyal medya hesabından ilk maçıyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

“Nice güzel günlerden ilki…”
Maçtan fotoğraflar paylaşan Arda Güler, “Bu efsane formayı giyip ilk maçımı kazandığım için çok mutluyum. Nice güzel günlerden ilki… VAMOS!” ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER’İN TAKIM ARKADAŞLARINDAN GÜZEL YORUMLAR

Arda Güler’in bu paylaşımının altına birçok takım arkadaşı yorum yaptı. Rüdiger, Brahim Diaz, David Alaba, Nico Paz, Joselu, Rodrygo, Vinicius Jr gibi isimlerin yanı sıra Arda’nın Fenerbahçe’den takım arkadaşları Ferdi Kadıoğlu, Enner Valencia, Serdar Dursun, İsak Vural ve Çağtay Kurukalıp da güzel dileklerde bulundu.

Arda Güler’in ilk maçındaki istatistikleri
32/36 Pas
2 Şans yaratma
1 Büyük şans yaratma
3 İkili mücadele kazanma
3 Top kazanma
1 Direkten dönen şut

patronlardunyasi.com

Kaynak:http://www.patronlardunyasi.com/haber/arda-guler-den-real-madrid-ile-ilk-mac-paylasimi/302583

REKLAM ALANI