Elon Musk, kripto para çıkarma konusunu netleştirdi!

Elon Musk, kripto para çıkarıp çıkarmayacağı konusunu netleştirdi.

Elon Musk, kripto para çıkarma konusunu netleştirdi!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.11.2023

Elon Musk, kripto para çıkarıp çıkarmayacağı konusunu netleştirdi.

Kripto piyasasına 2021 yılında doğrudan etki eden Elon Musk, son ayı piyasasını sessiz geçirdi. Musk, özellikle Dogecoin’i (DOGE) ön plana çıkararak boğa piyasasında yoğun ilgi gördü. 2021 yılındaki yükseliş senaryosunda, Musk’ın Bitcoin ve Dogecoin görüşleri önem taşıdı.

Musk, her ne kadar son zamanlarda kriptodan uzaklaşsa da kripto topluluğunun ilgisini kaybetmiş değil. X platformunda bir kullanıcı, Musk’a kripto para çıkarıp çıkarmayacağını sordu. Musk, net bir cevap ile akıllarda soru işareti bırakmadı.

Elon Musk, kripto para konusuna değindi

Tesla, SpaceX ve Twitter’ın sahibi Elon Musk, son dönemlerde gözünü yapay zekaya dikti. Musk, xAI adlı bir yapay zeka girişimi üzerinde yoğun mesai harcıyor.

Kısa sürede popülerlik kazanan yapay zeka projesi xAI, dolandırıcıların da radarında girdi. Dolandırıcılar, Musk’ın yapay zeka girişiminin adını kullanarak onlarca kripto para çıkardı. Bir X kullanıcısı, xAI’nin herhangi bir token’ı olmadığı konusunda uyarı yayımladı. Musk’ın bu paylaşımın altına gelen yorumu ise şaşırttı.

Musk, xAI de dahil olmak üzere herhangi bir markasının kripto para çıkarmayacağını belirtti. Musk, bu sözleriyle kripto para çıkarıp çıkarmayacağı konusunu netleştirdi.

Birkaç yıl önce Bitcoin ve Dogecoin üzerinden kriptoya ilgisini sıklıkla belirten Musk, son zamanlarda kriptodan oldukça uzaklaşmış durumda. Geçtiğimiz boğa piyasasında Musk, “Doge to the Moon” sözüyle büyük bir kitleyi peşinden sürüklemişti. Ayrıca Musk, şirketlerinden Tesla’nın BTC aldığını duyurarak boğa piyasasını alevlendirmişti.

Milyarder, şimdilerde kriptodan ziyade yapay zekaya odaklandı.

Kaynak:https://www.coinkolik.com/elon-musk-kripto-para-cikarma-konusunu-netlestirdi/

REKLAM ALANI