2024’te Yapılan OGS Ödemesi: Resmi Tahsilat Belgesi Neden Düzenlenmedi?

18 Ekim 2024 tarihinde Erciyes Üniversitesi’ne yapılan OGS ödemesi sonrası resmi tahsilat belgesi düzenlenmediği öne sürüldü.
Kayseri’de 2024 yılında gerçekleşen bir OGS ödemesiyle ilgili iddia kamuoyunun gündemine taşındı. 18 Ekim 2024 tarihinde Erciyes Üniversitesi Strateji Daire Başkanlığı’na yapılan OGS ödemesi sonrası, ödeme sahibine üniversite tarafından herhangi bir resmi tahsilat makbuzu ya da dekont verilmediği ileri sürüldü.
Ödemenin banka aracılığıyla gerçekleştirildiği, ancak üniversite tarafından ayrıca bir tahsilat belgesi düzenlenmediği iddia edildi.
Konuya ilişkin ilgili mercilere başvuru yapıldığı öğrenilirken, yetkililerden resmi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merak konusu oldu.