Bu burçlara ASLA borç vermemelisiniz?

İKİZLER Bu burcun temsilcileri karizmaları, enerjileri ile tanınırlar. İkizler bir hava burcudur ve hayatta kendilerine fayda sağlayacak ilişkileri ve yeni bağlantıları nasıl kolayca yaratacağını kesinlikle bilir. Ancak sevdikleriyle maddi …

Bu  burçlara ASLA borç vermemelisiniz?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.09.2024

İKİZLER

Bu burcun temsilcileri karizmaları, enerjileri ile tanınırlar. İkizler bir hava burcudur ve hayatta kendilerine fayda sağlayacak ilişkileri ve yeni bağlantıları nasıl kolayca yaratacağını kesinlikle bilir. Ancak sevdikleriyle maddi sınırları korumakta zorlanırlar. İkizler burcunun doğası dürtüsel, meraklı ve sürekli değişen bir yapıya sahiptir ve bu aynı zamanda bazen bunun borç aldıkları kişiyle ilişkilerini olumsuz etkileyebileceğinin farkına varmadan para istemelerinin de nedenidir.

TERAZİ

Bu burç, çatışmalardan hoşlanmaması, onlardan kaçınması, denge ve uyum içinde yaşamayı istemesiyle bilinir. Bu denge arzusu mali durumlarına da yansıyor. Terazi burcu belli bir miktar parayı ödünç alabilir ancak bir süre sonra istemeden onu geri vermeyi unutur çünkü bazen dikkatleri dağılır. Gerçek şu ki, Teraziler size para biriktirmek amacıyla değil, içtenlikle yapmaları gerektiğini unuttukları için size geri ödeme yapmayabilirler. Yakınsanız paranızı istemekten korkmayın çünkü Terazi adaleti sever ve size borçlu olduklarını hatırlattığınız için üzülmez.

YAY

Bu ateş burcu iyimserlik ve coşkuyla doludur. Bazen büyük planlarını gerçekleştirmek için borç alırlar. Yay burçları özgür ruhlu doğalarıyla tanınırlar, bu da bazen onların dikkatlerinin dağılmasına ve mali konularda dikkatsiz olmalarına neden olur. Planları gerçekleşmezse ve ödünç aldıkları parayı kaybederlerse, geri ödemeleri zor olduğundan hiç borç almamış gibi davranabilirler. Genellikle miktar hiç de küçük değildir.

BALIK

Tüm burçlar arasında Balık burcu kesinlikle en büyük hayalperestlerdir. Bazen para sorunları yaşamalarının nedeni de budur. Balıklar büyük idealistlerdir ve çoğu zaman rasyonel düşünmezler. Bir an önce geri ödeyebilmek düşüncesiyle borç almaları ancak şu ya da bu nedenle bunu unutmaları oldukça muhtemeldir. Bu nedenle bu burcun temsilcilerine para verirken daima bunu aklınızda bulundurun.

Kaynak:https://halktv.com.tr/yasam/bu-burclara-asla-borc-vermemelisiniz-867691h

REKLAM ALANI