Bakanlık resmen açıkladı: Emeklilere tamamen ücretsiz oldu

Emekliler, Türkiye’de yaşanan ekonomik krizden en çok etkilenen kesim olarak dikkat çekiyor. AKP iktidarının açlık sınırının altında maaşa mahkum ettiği emekliler, her geçen gün gelen zamların altında ezilmeye devam ederken iktidar 2024’ü Emekliler …

Bakanlık resmen açıkladı: Emeklilere tamamen ücretsiz oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.08.2024

Emekliler, Türkiye’de yaşanan ekonomik krizden en çok etkilenen kesim olarak dikkat çekiyor. AKP iktidarının açlık sınırının altında maaşa mahkum ettiği emekliler, her geçen gün gelen zamların altında ezilmeye devam ederken iktidar 2024’ü Emekliler Yılı olarak tanımlıyor.

AKP, bu kapsamda emeklilere çeşitli hizmetleri ücretsiz yapsa da, söz konusu hizmetler vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Dah önce KYK yurtları, kaplıca tedavisi gibi hizmetlerin ücretsiz yapıldığı uygulamalara bir yenisi daha eklendi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile girişi ücretsiz olan halk plajlarında şezlongların bütün emeklilere ücretsiz olduğunu duyurdu.

Bakan Ersoy, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Emeklilerimize Müjdelerimiz Devam Ediyor!

Emekliler Yılı kapsamında, halk plajlarımızda emeklilerimize özel yeni bir hizmet sunuyoruz. Girişleri halihazırda ücretsiz olan halk plajlarımızda artık şezlong ve şemsiye hizmetlerimiz de emeklilerimize ücretsiz olarak sunulacak.”

Kaynak:https://halktv.com.tr/ekonomi/bakanlik-resmen-acikladi-emeklilere-tamamen-ucretsiz-oldu-861527h

REKLAM ALANI