İsrail Savunma Bakanı: Güçlerimizi kuzeye kaydırıyoruz

İsrail basınında yer alan bilgilere göre İsrail’in kuzeyindeki Hayfa kenti yakınlarında bir hava üssüne ziyaretlerde bulunan Savunma Bakanı Yoav Gallant, operasyonlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Gallant, “Ağırlık merkezi kuzeye kayıyor …

İsrail Savunma Bakanı: Güçlerimizi kuzeye kaydırıyoruz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.09.2024

İsrail basınında yer alan bilgilere göre İsrail’in kuzeyindeki Hayfa kenti yakınlarında bir hava üssüne ziyaretlerde bulunan Savunma Bakanı Yoav Gallant, operasyonlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Gallant, “Ağırlık merkezi kuzeye kayıyor. Güçlerimizi, kaynaklarımızı ve enerjimizi kuzeye hareket ettiriyoruz” açıklamasında bulundu.

“Savaşta yeni bir aşamanın başlangıcında olduğumuzu düşünüyorum” diyen Gallant, “Uyum sağlamalıyız. Zaman içinde tutarlılık göstermeliyiz. Bu savaş büyük cesaret, azim ve ısrar gerektiriyor” ifadelerini kullandı.

Gallant, İsrail’in kuzeydeki saldırısının amacının tahliye edilen İsrail vatandaşlarının evlerine güven içinde dönmesi olduğunu savundu. Ayrıca, Gazze Şeridi’ndeki İsrailli esirleri unutmadıklarını belirtti.

Kaynak:https://halktv.com.tr/dunya/israil-savunma-bakani-guclerimizi-kuzeye-kaydiriyoruz-871485h

REKLAM ALANI