Fatih Altaylı’ya hakaret dolu ayıp kelime kullandı! RTÜK yazarı çılgınca alkışladı

Radyo ve Televizyon Üst Kurumu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Fatih Altaylı’ya “yavşak” ifadesiyle hakaret eden Milliyet yazarı Zafer Şahin’i alkışladı. Zafer Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gazeteci Fatih Altaylı’yı hedef …

Fatih Altaylı’ya hakaret dolu ayıp kelime kullandı! RTÜK yazarı çılgınca alkışladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.09.2024

Radyo ve Televizyon Üst Kurumu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Fatih Altaylı’ya “yavşak” ifadesiyle hakaret eden Milliyet yazarı Zafer Şahin’i alkışladı.

Zafer Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gazeteci Fatih Altaylı’yı hedef alarak ifadelerini kaydetti.

Fatih Altaylı’ya, “ Ayak takımının evlatları bu vatanın dağlarında şehit düşerken sen terör örgütü elebaşının karşısında sülküm püklüm oturan adamdın. Ayak takımının evlatları üniversitelere alınmazken sen bir postal yalayıcı olarak gencecik kızlara medyadan küfür eder, paşalara selam çakardın.” ifadelerini kullanan Şahin, “Koltuğunu korumak için bugün çok eleştirdiğin iktidara yaranacağım diye attığın taklalar havadaki taklacı güvercinleri kıskandırır. Bknz:Anket vakası” söyleminde bulundu.

Şahin, paylaşımında, “Sen sırf güçlü diye FETÖ terör örgütüne övgüler düzen kolpacının tekisin. Ayak takımının çocukları kazandı sen kaybettin Fatih. Sen şu an sahibinin sesi olarak, onun siyasi geleceğinde önünü açmak kullandığı saldırgan bir eski medya figüründen başka bir şey değilsin.“ ifadelerini kaydederken sözlerini, “Millet sana acaba bugün kime saldırmış , kendisine küfrettirmek için acaba ne zırvalamış diye bakıyor. Şimdi git beni dava et. Bunları mahkemede de söylemek istiyorum.” ifadeleriyle sonlandırdı.

RTÜK BAŞKANI ALKIŞLADI!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ise, Zafer Şahin’in bu ifadelerini sosyal medya hesabından alıntılayarak alkışladı. Ebubekir Şahin, Milliyet yazarının sözlerini alkış emojisi kullanarak paylaştı.

Kaynak:https://halktv.com.tr/gundem/fatih-altayliya-hakaret-dolu-ayip-kelime-kullandi-rtuk-yazari-cilginca-alkisladi-869784h

REKLAM ALANI