Sivas’ta çocuğun göğsüne açıkta bırakılan inşaat demiri saplandı

Sivas’ta 11 yaşındaki Gürkan Koç, bisiklet sürerken yaşadığı kaza sonucu ciddi yaralanma geçirdi. Olay, 3 gün önce kent merkezinin 5 kilometre uzağında bulunan Paşabahçe Mesire Alanı’na giden Niksar Caddesi’nde meydana geldi. Koç, arkadaşlarıyla …

Sivas’ta çocuğun göğsüne açıkta bırakılan inşaat demiri saplandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.08.2024

Sivas’ta 11 yaşındaki Gürkan Koç, bisiklet sürerken yaşadığı kaza sonucu ciddi yaralanma geçirdi. Olay, 3 gün önce kent merkezinin 5 kilometre uzağında bulunan Paşabahçe Mesire Alanı’na giden Niksar Caddesi’nde meydana geldi. Koç, arkadaşlarıyla bisiklet sürerken dengesini kaybedip yol kenarındaki beton bahçe duvarına savruldu. Bu duvarda açıkta kalan inşaat demiri, Koç’un göğsüne saplandı ve derin bir yaralanmaya yol açtı.

15 DİKİŞ ATILDI

Kazanın hemen ardından, çevredeki yurttaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Gürkan Koç’u Numune Hastanesi’ne kaldırarak acil müdahale gerçekleştirdi. Hastanede yapılan ilk kontrollerde, demirin Koç’un göğsüne 8 santimetre derinliğinde girdiği belirlendi. Yaralı çocuğa 15 dikiş atıldı ve tedavi sürecinin ardından evde kontrol edilmek üzere taburcu edildi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Duvar inşaatı bittikten sonra demirlerin kesilmediğini belirten Koç, “Bizim çocuğumuzun başına geldi. Başkalarının çocuğunun başına gelmesin. Burada bir ihmal var. Bu ihmalkarlığın giderilmesini istiyorum. Başka bir çocuğun başına gelmesin. Başka aileler üzülmesin. Demir biraz derine girmiş olsaydı, kalbine de gelebilirdi. Göğüs kafesinin altında baya bir yarası var. Allah’a çok şükür ucuz atlattı. Rabbim çocuğumuzu bizlere bağışladı. İstinat duvarı yapılmış ama ihmal ile o demirler öylece bırakılmış” ifadesinde bulundu.

Olayla ilgili karakola ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirten Koç, benzer kazaların yaşanmaması için tedbirlerin alınmasını talep etti.

Kaynak:https://halktv.com.tr/gundem/sivasta-cocugun-gogsune-acikta-birakilan-insaat-demiri-saplandi-861735h

REKLAM ALANI