Ziraat Bankası emeklilere müjdeyi duyurdu: Tamamen ücretsiz oldu

Emeklilere yapılan emekli zammının ardından, emekli müşterilerinin sayısının arttırmak isteyen bankalar, peş peşe kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bankalar, emkonomik krizden en çok etkilenen kesim olan emeklilerin refah seviyesini yükseltecek …

Ziraat Bankası emeklilere müjdeyi duyurdu: Tamamen ücretsiz oldu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.08.2024

Emeklilere yapılan emekli zammının ardından, emekli müşterilerinin sayısının arttırmak isteyen bankalar, peş peşe kampanyalarını duyurmaya devam ediyor.

Bankalar, emkonomik krizden en çok etkilenen kesim olan emeklilerin refah seviyesini yükseltecek kapmyanlara imza atıyor. Son olarak kamu bankası Ziraat Bankası, ilk defa emekli olan ve mmaşlarını Ziraat Bankası’ndan alacak olan emeklilere HGS hizmetini ücretsiz hale getirdi.

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI

Ziraat Bankası’nın ilk defa emekli olacak vatandaşlara yönelik başlattığı kampanyadan yararlanmak için, emekli maaşlarını bankaya taşıması ve üç yıllık promosyon sözleşmesi imzalamaları gerekiyor.

Bu şartlar karşılandıktan sonra emekliler, artık otoyol ve köprü geçişlerinde ücret ödemeyecek. Bu kampanya, emeklilerin refah düzeyini arttırmaya yönelik düzenlenirken, bankacılık hizmetlerinden daha etkin yararlanma fırsatı sunuyor.

Kampanyaya ilişkin daha detaylı bilgi için emekli vatandaşlar, Ziraat Bankası’nın resmi web sitesinde Ana Sayfa – Bireysel Hizmetler – Emekli Maaş Ödemeleri – Yeni Emeklilere Avantajlar adımlarını takip edebilir veya kendilerine en yakın Ziraat Bankası şubelerini ziyaret edebilir.

Kaynak:https://halktv.com.tr/ekonomi/ziraat-bankasi-emeklilere-mujdeyi-duyurdu-tamamen-ucretsiz-oldu-861536h

REKLAM ALANI