Son Dakika… Erdoğan AKP’nin seçim beyannamesini açıklıyor: AKP’nin 31 Mart seçimlerinde vaatleri neler?

Son dakika gelişmesi… AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kongre Merkezi’nde Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı’nda açıklamalarda bulunuyor.

Son Dakika… Erdoğan AKP’nin seçim beyannamesini açıklıyor: AKP’nin 31 Mart seçimlerinde vaatleri neler?
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.04.2024

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kongre Merkezi’nde Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı’nda açıklamalarda bulunuyor.

Erdoğan’ın konuşmasının satır başları şöyle:

“Sözlerime, AK Parti Genel Merkezimizin, toplantımızı gerçekleştirdiğimiz yeni konferans salonumuzun da içinde yer aldığı ek binasının hayırlı olmasını dileyerek başlıyorum. Genel Merkezimizin daha verimli ve etkin faaliyetler yürütmesine vesile olacağına inandığım bu binamızın partimize kazandırılmasında emeği geçenleri yürekten tebrik ediyorum.

Bugün burada, AK Partimizin 31 Mart 2024 mahalli idareler seçim beyannamesini milletimizin takdirine sunmak üzere bir aradayız. Demokrasilerde her seçim, vatandaşın ülkesini yöneten hükümetten veya şehirlerini yöneten yerel idarelerden hesap sorduğu, muhasebe ve murakabe vazifesini yerine getirdiği kritik eşiklerdir.

Gerçekten her seçim yeni bir tarihin, yeni bir dönemin, yeni bir sürecin başlangıç noktasıdır. Seçim, demokrasiyle yönetilen ülkelerde, halk adına ülkenin idaresi sorumluluğunu üstlenen iktidarın en önemli meşruiyet kaynağıdır. Şayet bir ülkede halk ister hükümet, ister şehir düzeyinde olsun, kendini yönetecek isimleri ve kadroları özgürce belirleyemiyorsa, orada demokrasiden söz edilemez.”

AYRINTILAR GELİYOR…

Kaynak:https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/son-dakika-erdogan-akpnin-secim-beyannamesini-acikliyor-akpnin-31-2169586?utm_medium=KategoriSayfasi&utm_source=KategoriSayfasi

REKLAM ALANI