Ve Bahçeli alanlarda… ‘Mersin’i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim desteği için ilk mitingini Mersin’de düzenledi. Bahçeli konuşmasında Mersinlilerden şehri AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “hediye” etmeleri çağrısında bulundu.

Ve Bahçeli alanlarda… ‘Mersin’i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.03.2024

Cumhur İttifakı’nın ortağı MHP yerel seçim çalışmaları kapsamında ilk mitingini Mersin’de yaptı. Mersin Millet Bahçesi’nin yanındaki alanda “Cumhur Bizim, Türkiye Hepimizin” sloganıyla düzenlenen mitingde MHP Genel Başkanı Bahçeli konuştu.

Konuşmasında ağırlıkta muhalefeti ve CHP yönetimindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alan Bahçeli, “Mersin son 5 yıldır yerinde saymaktadır. Slogan milliyetçiliği, dedikodu belediyeciliği, sosyal medya belediyeciliği, ideolojik ve ilkel belediyecilik anlayışı Mersin’i yorgun düşürmüştür. Kayırmacılık, haksızlık, partizanlık, yolsuzluk ve hukuksuzluk Mersin’in önünü kapatmıştır. Kurulan paravan şirketler kanalıyla, belediye imkanlarının kimlere ve nerelere aktarıldığını, bölücü mihrakların nasıl şımartıldığını biliyoruz. Mersin’den Anamur’a kadar belediye eliyle peşkeş çekilen işletme, kafe ve restoranları bu kapsamdaki ahlaksız ve haksız kazançları biliyoruz. Şimdiye kadar kazanan bir avuç çıkarcıdır. Palazlanan küçük bir kaymak tabakadır. Biti kanlanan devlet ve millet muhalifi dar bir kadrodur” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik ithamlarını sürdüren Bahçeli, şunları kaydetti:

“Mersinli kardeşlerimi düşünen, dertlerine derman olan, darda ve zorda kalan insanlarımızı sahiplenen, bu kentin lehine taş üstüne taş koyan bir belediye yönetiminden ortada ne iz ne de eser vardır. Buna karşılık devletin kaynaklarını ulufe gibi dağıtan, ittifak ortaklarına bedel ödeyen, devamlı şaibelerle anılan bir belediye anlayışı karşımızdadır. Geride kalan 5 yıllık hüsran döneminin telafisi lazımdır. Aldatma ve anafor siyasetine son verilmelidir. CHP zihniyeti sınıfta kalmış, hepten çuvallamıştır. Bu nedenle yapamayan gitmeli, yapacak olan gelmelidir. Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesi üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunmayanlara, Mersin’i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere ‘uğurlar olsun’ demeliyiz.”

Bahçeli konuşmasının sonunda da seçmenden Mersin’in AKP’li Cumhurbaşkanı’na “hediye” etmelerini istedi. MHP lideri, “Son söz olarak söylüyorum: Aziz Mersinliler, bütün ilçeleriyle, dağda bayırda ovada yaşayan bütün vatandaşlarımızla, Mersin’i Cumhurbaşkanımıza hediye edecek misiniz?” dedi.

Kaynak:https://www.cumhuriyet.com.tr/siyaset/ve-bahceli-alanlarda-mersini-cumhurbaskanimiza-hediye-edecek-2168896?utm_medium=KategoriSayfasi&utm_source=KategoriSayfasi

REKLAM ALANI