Tesla robotlarından Cybertruck’ın kurşun geçirmez özelliklerine test

Tesla botlarının Cybertruck üzerinde kurşun geçirmezlik testi yaptığı anlar sosyal medyada dikkat çekti.

Tesla robotlarından Cybertruck’ın kurşun geçirmez özelliklerine test
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.12.2023

Tesla botları tarafından Cybertruck kurşun geçirmez testine ait görüntüler paylaşıldı. Cybertruck bugünlerde pek çok güncellemeyle dikkat çekmeyi başardı.

Cybertruck’un paslanmaz çelik dış iskeleti, Cybertruck’ı polis kuvvetleri için kullanışlı bir zırhlı araca dönüştürmeyi vaat ediyor.

Cybertruck’un tek motorlu versiyonu 60.000 doların biraz üzerinde olacağı tahmin ediliyor. Aracın 2025’te çıkacağı da söylenen bilgiler arasında.

KURŞUN GEÇİRMEZLİK TESTİ

2,4 milyondan fazla aboneye sahip YouTube kanalı SoKrispyMedia, ilk olarak Cybertruck’un Tesla botları tarafından yapılan kurşun geçirmezlik testinin videosunu paylaştı. Videoda bilgisayar tarafından oluşturulan görüntüler kullanıldığı ve gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Kanaldaki VFX sanat ekibinin hazırladığı videoda üç Tesla botu, popüler Cybertruck test videosunu yeniden yarattı. Vidoe kısa sürede pek çok kişi tarafından izlenirken Elon Musk paylaşılan videoya yorum yaptı.

Musk “Muhtemelen bunu önümüzdeki yıl gerçeğe dönüştürebiliriz” demesi hem Cybertruck hem de Tesla bot meraklılarında umutları artırdı.

patronlardunyasi.com

Kaynak:http://www.patronlardunyasi.com/haber/tesla-robotlarindan-cybertruck-in-kursun-gecirmez-ozelliklerine-test/298654

REKLAM ALANI