4 büyüklerin taraftar gruplarından çağrı: ‘Herkesi bekliyoruz’

İsrail’e tepkilerin ardı arkası kesilmezken, bir tepki de taraftar gruplarından geldi. Süper Lig’de yer alan ve 4 büyükler olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin taraftarları bir araya gelerek İsrail’e karşı herkesi sesini yükseltmeye çağırdı.

4 büyüklerin taraftar gruplarından çağrı: ‘Herkesi bekliyoruz’
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.11.2023

Okulları, camileri, hastaneleri ve sivillerin sığındığı tüm alanları bombalayan İsrail‘in Gazze Şeridi’nde sürdürdüğü saldırılarda 11 bininin üzerinde insan öldürüldü.

Son olarak Süper Lig‘de yer alan ve 4 büyükler olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin taraftar grupları bir araya gelerek İsrail‘e karşı herkesi sesini yükseltmeye çağırdı.

Ne zaman nerede toplanılacak?

ÇArşı, Genç Fenerbahçeliler, ultrAslan, ve Gurbetçi Gençler taraftar grupları ortak bir açıklama yaparak herkesi 18 Kasım Cumartesi günü saat 20.00′de Levent‘te bulunan İsrail Konsolosluğu önüne çağırdı.

Genç Fenerbahçeliler’den çağrı

Konuya ilişkin Genç Fenerbahçeliler, “İsrail zulmüne vicdani tepkisini göstermek isteyen duyarlı herkesi bekliyoruz” yazarak şu paylaşımı sosyal medya hesaplarından paylaştı:

İSRAİL ZULMÜNE VİCDANİ TEPKİSİNİ GÖSTERMEK İSTEYEN DUYARLI HERKESİ BEKLİYORUZ!

İşgaci, soykırımcı İsrail, yıllardır abluka altına aldığı bir halkı yok etmek istercesine haftalardır saldırıyor, dünya ise bu soykırıma senelerdir olduğu gibi yine sessiz kalıyor! Savaş suçu işlediği defalarca kez ispatlanan zalim ve doymaz soykırımcıların mazlumlara yaptığı orantısız zulme sessiz kalmak mümkün değildir! Yaklaşık 1 aydır da kadın çocuk demeden orantısız saldırılarda giriştiği soykırıma karşı tepkimizi göstermek için; Tüm taraftar grupları ve temsilcileri olarak 18 Kasım Cumartesi saat 20:00’de Leven’te bulunan İsrail Konsolosluğu önünde buluşuyoruz.”

UltrAslan ve Gurbetçi Gençler: İsrail zulmüne vicdani, tepkisini göstermek isteyen herkesi bekliyoruz

de sosyal medya hesabından yaptığı ortak paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

ÇArşı: Vadedilmiş barbarlığın geldiği nihai nokta

Kaynak:https://tr.sputniknews.com/20231117/4-buyuklerin-taraftar-gruplarindan-cagri-herkesi-bekliyoruz-1077482795.html

REKLAM ALANI