Patronların elinden düşürmediği dünyanın en pahalı purolarını Patronlar Dünyası derledi…

Patronlar katının vazgeçilmez unsurlarından biri hiç şüphesiz ki kaliteli bir puro. Küba puroları meşhur. Ancak başka Latin Amerika ülkeleri de dünyaca ünlü ve her biri bir servet değerinde olan purolar üretiyor. Biz de meraklıları için dünyanın en pahalı ve en kaliteli purolarını derledik. 

Patronların elinden düşürmediği dünyanın en pahalı purolarını Patronlar Dünyası derledi…
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.11.2023

Nil Göksu Urgancıoğlu’nun haberi…

1. Gurkha Royal Courtesan Puro – Kutu başına 1 milyon dolar

Listemizin başında, Gurkha Royal Courtesan Puro geliyor. Bu özel ve ihtişamlı bir puroyu üreten şirket, 20 puro içeren bir tek kutu için 1 milyon dolarlık bir fiyat biçiyor. Dominik Cumhuriyeti’nde el yapımı olanrak üretilen bu puro, yetenekli zanaatkarların elinden çıkıyor. Bu puroları bu kadar pahalı ve özel kılan şey, bir kutu içinde 5 karat elmas ve 18 karat altın aksesuarlarla süslenmiş bir ambalaj içermesi. Puro karışımının kendisi de aynı derecede etkileyici… Bu purolarda nadir bulunan olgunlaşmış tütün yaprakları kullanılıyor.

2. Cohiba Behike – Kutu başına 18.000 dolar

Cohiba Behike, dünya genelinde en saygı duyulan puro markalarından biri. Olağanüstü kalitesi ve lezzeti ile tanınıyor. Küba’da üretilen Cohiba Behike puroları, meraklıları tarafından lüksün doruk noktası olarak kabul ediliyor. Bir Cohiba Behike puro kutusu, 10 ila 40 puro içeriyor.Ve içindeki puro sayısına bağlı olarak fiyatı 18.000 dolara kadar çıkabiliyor Bu puro, en yüksek kalibre tütün yapraklarını harmanladığı karmaşık lezzet profili ile ünlü.

3. Arturo Fuente Opus X “A” – Puro başına 79 dolar

Daha az gösterişli lüks arayanlar için Arturo Fuente Opus X “A” puro hala zenginliğin sembolü. Puro başına 79 dolara satılan bu nadide ürünler, damakta bıraktığı sıradışı tadıyla ünlü ve benzersiz boyutlarıyla tanınıyor. “A”, Anejo yani yıllanmış anlamına geliyor. Bu puro, konyak fıçılarında yıllanmış Dominik tütününden üretiliyor.

4. Padron Serie 1962 80 Years Maduro – Puro başına 30 dolar

Padron Serie 1962 80 Years Maduro, zengin ve cesur tadı ile bilinen başka bir premium sınıf puro. Puro başına 30 dolara satılan bu ürünler, en yüksek kalibre Nikaragua tütünü ve ustalarıyla nam saldı. Kaliteye olan bağlılıklarıyla tanınan Padron ailesi tarafından el yapımı olarak üretiliyor.

5. Davidoff Oro Blanco – Puro başına 500 dolar

Davidoff, lüksle özdeşleşen markalardan biri ve Oro Blanco puroları da bu ününe en büyük katkıyı yapan ürünlerinden biri. Puro başına 500 dolara satılan bu özel ürünler, nadir bulunan ve yıllanmış Ekvador tütün yapraklarından üretiliyor. Oro Blanco puroları çok sınırlı sayıda üretiliyor, bu nedenle puro meraklıları için hazine değerinde.

patronlardunyasi.com

Kaynak:http://www.patronlardunyasi.com/haber/patronlarin-elinden-dusurmedigi-dunyanin-en-pahali-purolarini-patronlar-dunyasi-derledi-/295300

REKLAM ALANI