Ambulans ve otomobil çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. 38 AFA 883 plakalı ambulans, E.K. yönetiminde, 34 KMP 835 plakalı otomobil ise T.O. idaresindeydi. İki araç, Bekir Yıldız Bulvarı ile Çınarcık Caddesi’nin kesiştiği …

Ambulans ve otomobil çarpıştı: Çok sayıda yaralı var
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.08.2024

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı. 38 AFA 883 plakalı ambulans, E.K. yönetiminde, 34 KMP 835 plakalı otomobil ise T.O. idaresindeydi.

İki araç, Bekir Yıldız Bulvarı ile Çınarcık Caddesi’nin kesiştiği noktada çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan ambulans, su kanalının korkuluk demirlerine çarparak durabildi.

6 KİŞİ YARALANDI

Kazanın ardından ambulans şoförü ve iki sağlık çalışanı ile otomobilde bulunan üç kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere ambulans ve özel araçlarla sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis, kazanın ardından inceleme başlattı.

Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. Olay yerinde oluşan trafik yoğunluğu ve kazanın detayları, yetkililer tarafından araştırılıyor.

Kaynak:https://halktv.com.tr/gundem/ambulans-ve-otomobil-carpisti-cok-sayida-yarali-var-861745h

REKLAM ALANI